Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2015 08:17 - Диетите – бизнес за милиони
Автор: facenet Категория: Рецепти   
Прочетен: 1126 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.07.2015 11:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Затлъстяването е проблем в световен мащаб. Много хора и индустрии са решили да печелят милиони от психическото състояние на отчаяните хора. Предлагат се хапчета, сиропи, рецепти и отвари които ще редуцират вашето тегло и само докато седите и си клатите краката докато гледате телевизия вашите запаси от мазнини ще изчезнат. Е това е една голяма лъжа!
Всичко е до психика и именно така компаниите ви карат да харчите парите си. Искате ли да загубете 10килограма само за 5 дни? Как ви звучи? Тази мисъл започва да ви отеква в мислите дали наистина е възможно. Ох, как искaм да отслабна и следвате указанията на рекламата да закупите на изключително ниска цена (даже на загуба) ви предлагат продукта си. Има публикации и книги за диети които предлагат формула за успех (тук продукта е самата книга). „Комбинирано хране“ , „Разделно хранене“, „Хранене според вида на вашата кръвна група“ , „Рецепти за здрав живот“, "90 дневна диета"image са книги които искат да променят начина ви на хранене, което по-принцип е много по-добре от колкото да изпиете онези шишенца с незнайна течност която рекламират по телевизията.
В крайна сметка дори да постигнете частичен резултат ако не смените начина си на живот то вие ще възвърнете тези килограми, а понякога даже ги и задминаваме. Много от храните имат добър (даже чудесен) вкус, който стимулира нашите възприятия и ни прави щастливи докато се храним. Заседналия живот и липсата на движение съчетано със свръх консумацията на храни ни правят затлъстели. Ако наистина искате да отслабнете направете нещо кардинално. Например: сменете чиниите си за храна. Сипвайте си в по-малки плоски чинии. Много е важно е да не са бели. Бялото е цвета на пространството и очите ни ни залъгват. Изберете син или зелен цвят за вашите чинии. Направете този експеримент и ще видите разликата. С цветните чинии ядете много по-малко дори понякога съзнанието ни неможе да възприеме комбинацията и залъгва стомаха ви че вече е пълен. Пробвайте.
Обръщайте внимание на хранителната информация относно всички храни които консумирате. Избягвайте тези които съдържат глутамат, понеже той изостря сетивата и ни кара да консумираме повече. Единствената формула за успеха ви в крайна сметка е спорта. Според мъдрите мъже и жени в бели престилки именно те съветват, че спорта е онова което може да превърне мечтите ви за загуба на тегло в реалност.
Обличайте се и отивайте да спортувате. Бъдете позитивни и се усмихвайте.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: facenet
Категория: Бизнес
Прочетен: 51286
Постинги: 16
Коментари: 9
Гласове: 29
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930