Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2015 07:50 - Как да успеем в онлайн запознанствата
Автор: facenet Категория: Забавление   
Прочетен: 990 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.05.2015 08:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Според проучване на сайта за запознанства Elmaz.com, повечето хора предпочитат онлайн запознанствата. Сайтовете за онлайн запознанства могат да бъдат вълнуващо и забавно място където можете да срещнете дори сродната ви душа. Прочетете тези съвети и ще стане най-популярното лице на сайтовете за запознанства.

14 Стъпки как да станем най популярни в сайтовете за запознанства

image

1. Самооценка - Бъдете честни със себе си относно човека който търсите. Опитайте се да вземете под внимание фактът, че изразът, "не съдете книгата по корицата", може да бъде много верен. Ако не можете да откриете някой, който да ви заинтригува от профилите в момента които са регистрирани, не се притеснявайте, защото нови хора се регистрират всеки ден.

2. Покажете се - Сложете някои от новите си снимки, където и да сте се снимали в стаята,на улицата не забравяйте снимката в цял ръст и кадри в близък план. Не поставяйте класическите или бляскави чужди изборажения за да излъжете събеседника си за вашата външност. Вие също не бихте искали отсрщната страна да ви заблуждава, Нали?

3. Търсете на два фронта - Не разчитайте само на търсене на партньор в сайт за запознанства. Не се отчайвайте и вярвайте, че интернет - не е последният ти шанс за да намериш любовта, защото можете да я срещнете в библиотеката, кафенето или дори магазина. Сайтовете за запознанства предоставят възможност да разширите кръга си от града или селото в който живеете до друго отдалечено от вас място - град, държава и дори континент.

4. Проверявайте – Проверявайте до няколко пъти на седмица, дали има някакви нови потребители, които може да са интересни за вас. Някои със сходни на вашите интереси, хобита и занимания.

5. Не бъдете натрапчиви - Не притискайте потребителя отново и отново. Изпратете до едно или две съобщения и го оставете на спокойствие за няколко дни. Ако не ви отговори, най-вероятно, просто не се интересува от вас.

6. Бъдете позитивни - Когато пишете характеристики на личността си не забравяйте да споменете какви качества трябва да има човека, който търсите. Бъдете весели и оптимистични, но в същото бъдете откровенни. Ако не искате да се срещнете с някой, който пуши, пие алкохол, или има деца, оповестете го във вашия профил(но не и грубо). Имайте предвид, че пушачи, хора които употребяват алкохол и самотни родители са също в сайта по някаква причина и може да се опитат да се свържат с вас.

7. Бъдете готови - Някои сайтове за запознанства имат все по сложни алгоритми за изчисляване на правилния избор според вашите предпочитания, но това не означава че и те не допускат грешки. Винаги проверявайте информацията на лицето в Google, преди да приемете искане от потребител.

8. Прослушване - Наложително е да се обадите на предполагаемия партньор, преди да отидете на първа среща. Бъдете особено внимателни с хора, които не искат да се говори по телефона преди срещата, или ви казват нелепи оправдания, защо не може да се срещнат с вас. Ако партньорът ви се държи така, вие трябва незабавно да спрете общуването.

9. Внимание - Бъдете внимателни с информацията, която предоставяте на потенциален партньор. Не давайте конкретни подробности за това къде живеете или къде работите.

10. Опитайте се да откриете лъжците и измамниците - Обърнете внимание на всякакви несъответствия в детайлите на лицето. Това е обикновено е индикация, че лицето ви подвежда.

11. Срещай се на сигурно място -Винаги първите срещи да са на обществени места и не забравяйте да се уверите, че вашето семейство знае точно къде се намирате и с кого сте на среща. Никога не прекарвайте първата си среща в дома си. Не пийте много алкохол и не позволявайте на никой друг, освен персонала на даденото заведение, да ви налее питие.

12. Безопасност - Нека приятел или роднина да ви звънне или да ви пише докато сте на срещата за да са убедени, че сте добре.

13. Измамниците са навсякъде - Бъдете нащрек за измамници, това са хора които многократно отменят срещи, питат ви дали можете да им помогнете със средства, изнудват чрез ваша лична информация(снимки) която са получили от вас в даден момент. Ако забележите нещо подобно се обърнете веднага към администратора на сайта и компетентните органи(полиция) за съдействие.

14,Отворете съзнанието си - Бъдете весели и позитивни, но все пак бъдете и реалисти. Дори и най-добър профил с прилична снимка не гарантират, че в реалния живот химията между двама души ще се получи. Късмет!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: facenet
Категория: Бизнес
Прочетен: 51173
Постинги: 16
Коментари: 9
Гласове: 29
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031