Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2015 21:08 - Предимствата от пазаруването в онлайн книжарница
Автор: facenet Категория: Бизнес   
Прочетен: 1213 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Онлайн книжарниците са натрупали много популярност сред потребителите през последните години. Онлайн книжарниците предлагат на купувача множество ползи, от удобство на клиентите и достъп до по-голямо разнообразие от книги до значително намаляване на разходите.
image Ето и някои от най-големите предимства на пазаруването в Онлайн книжарница Еликсирия

• Намаляването на разходите: Средната онлайн книжарница предлага значително по големи спестявания в сравнение с традиционните тухлени и облечени с гипс-картон магазини. Разходите за наем за онлайн магазини са незначителни , тъй като те работят от складове, а не в най-посещаваните търговски площи. Някои онлайн магазини също се договарят пряко с доставчиците, спедиция поръчките на клиентите директно, която елиминира разходите за материални запаси.

• Удобство: Интернет пазаруването от онлайн книжарници предлагат голямо удобство за потребителя. Те не само ви спестяват времето, но с помощта на търсачката на сайта, ще намерите точно това, което търсите никога не е било по-лесно. Друго предимство е, че не сте ограничени от работното време на магазина. Вместо това в онлайн книжарниците можете да пазарувате 24часа 7дни в седмицата.

• По-голямо разнообразие: Обикновенните книжарници в повечето случаи са ограничени в големия асортимент на книги заради отношение на пространство и бюджет. Онлайн книжарниците са склонни да работят с множество доставчици, което им позволява да предлагат по-голямо разнообразие от книги, без да трупат голям, и скъп инвентар в тях.

• Глобална достъпност: С възхода на интернет пазаруването е много по-лесно за достъп до продукти от цял свят, като книгите не са изключение.

• Препоръки и обратна връзка с клиентите: Един от най-големите предимства на онлайн книжарница е достъпът на обратна връзка с клиентите. Много сайтове позволяват на потребителите да гласуват за своите книги и да предоставят информация за това което са прочели и препоръчват или защо не биха препоръчали продукта на други читатели.

• Достъп до електронни книги: С нарастващата популярност на преносими устройства, върху която можете да сваляте, съхранявате и четете електронни версии на книги, някои читатели предпочитат този начин на прочит. По-голямата част любители на книгите предпочитат допира със самата книга.

• Отстъпка: Много от онлайн книжарниците имат политика за стимулиране на четенето, като правят всекидневни промоции на своте книги. "Четенето е най-доброто учение." - Elixiria.bg




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: facenet
Категория: Бизнес
Прочетен: 51323
Постинги: 16
Коментари: 9
Гласове: 29
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930